Moj blog je, zapravo moj iz(b)log u pešačkoj zoni globalnog grada! Šetaju i gledaju! Ako im se dopadne samo aranžman, zastanu. Ali ako im se dopadne i sadržaj,uđu! Kada uđu,  razgledaju pa ako nađu nešto što ih dotiče, obavezno ostave nešto sasvim svoje, makar :))  Ne kupuju jer ništa ne prodajem! Izložba da ali ne prodajna! Razmena, to mi u ovom trenutku zvuči najsrećnije! Neverovatan ugao za posmatranje sopstvenih misli i šta o mojim  mislima misle posmatrači i posetioci. 

Moram da priznam da mi , do pre nekoliko dana, nije palo na pamet (glavu) da neki post, koji objavim na sopstvenom blogu, može da pokrene niz odgovora. Do sada isprobani mediji nisu pružali mogućnost reakcije- kao put u jednom smeru. Nije to loše ali ako postoji mogućnost prijema uz mogućnost slanja, treba je koristiti.

Moje iznenađenje je bilo još veće, kada se broj poseta i komentara, posle nekih postova, udvostručio! Pomislila sam na jedan izraz koji me, moram da priznam nervira-transparentnost! Nervira me zbog česte i neprikladne upotrebe ili zloupotrebe, kako hoćete. Blog jeste "jedna" transparentnost, zato vodite računa šta stavljate u iz(b)log. Sve se vidi!